2 Eylül 2008 Salı

Sağlıklı Yaşam İçin Sporun Önemi


İnsanoğlu yaradılış itibariyle zaman geçtikçe bir çok yenilikçiliği çağın gerektirdiği akımda bulmak icat etmek yaratıcılığı ve zekasını kullanarak yapılan kullanılan hizmete kalieyi ekleyerek verim alarak hayatın akış seyrini dahada kolay hale getirmeye çalışmaktadır.
Sağlıklı yaşam için en güzel olan spor ve aktiviteli hareketli şeyler yaparak hem vücudun hemde çalışan organların sıhhatli olması için spor en önemli şeydir.Sağlıklı yaşayabilmenin işte tek hedefi budur.Sporu tek bir şeyle ifade edemeyiz her yönde her aşamada spor yapabilmek en önemli olan şeydir.branşlara ayrılmış olması insana bir çok yönde hoşlanabileceği aktivitede spor yapma olanağı sağlamaktadır.
Hayatı dolu ve genç yaşayabilmek için sizde spora yönelin.Hani tüm doktorlar derler ya sigara içmeyeceksin yemeklerde fazla kalorisi yüksek yağlı proteini çok aşırı olan hamur tatlı v.b. gibi gıdaları almayacaksınız diye tenkit ederler.
İşte Bunun sebebi sağlıksız yaşam olduğu için bu sözleri sık sık duymaktayız İşte tek anahtar kelime sağlıklı yaşam içi,n SPOR SPOR evet sporun 10 dakika yapılması bile 1 gün geç yaşlanmaya neden olabilir unutmayaın en iyi ve huzurlu yaşamak için SPORu ihmal etmeyin elinizi 10 dakika sağ veya sola hareket ettirmek bile yaşadığımız bu zamanda bir spor anlamına gelmektedir. Kısacası aslında hayatımızın içinde spor varolan ama bizim gözlemleyemdiğimiz bir konudur.